21 5215 4775.

 ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 35€

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ              ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Πώς να αποθηκεύσετε και να οργανώσετε τα παιδικά ρούχα – Απόλυτος οδηγός

Πώς να αποθηκεύσετε και να οργανώσετε τα παιδικά ρούχα – Απόλυτος οδηγός

Πώς να αποθηκεύσετε και να οργανώσετε τα παιδικά ρούχα – Απόλυτος οδηγός

Όντας μητέρα, αντιμετωπίζεις πολλές προκλήσεις στην καθημερινή ζωή και αυτές οι προκλήσεις δεκαπλασιάζονται αν είσαι 

εργαζόμενη μητέρα. 

Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι τέλεια διαχείριση χρόνου, ώστε να κάνετε αποτελεσματικά και γόνιμα πράγματα σε λιγότερο χρόνο.

Σε αυτό το άρθρο, θα εστιάσουμε σε ένα από τα μεγαλύτερα ακατάστατα πράγματα: τα ρούχα του παιδιού σας και πώς να τα οργανώσετε και να τα αποθηκεύσετε.

Οι διαδικτυακές αγορές παιδικών ρούχων έχουν κάνει τη δουλειά μας πιο εύκολη στην επιλογή και την αγορά ρούχων για τα παιδιά μας. Αλλά είτε είστε εργαζόμενη είτε μη γυναίκα, είτε το μωρό σας είναι εξαρτημένο ή ανεξάρτητο, όλα αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα πώς να οργανώσουν και να αποθηκεύσουν τα ρούχα τους σε λιγότερο χρόνο;

Ορίστε, λοιπόν, μερικές συμβουλές και κόλπα για να οργανώσετε τα παιδικά σας ρούχα σε λιγότερο χρόνο και χρήμα σε μόλις 10 εύκολα βήματα.

Αποκλειστικές συμβουλές και συμβουλές για τη ρύθμιση της παιδικής ντουλάπας

Πρώτα, βγάλτε τα πάντα από την ντουλάπα και ταξινομήστε ανάλογα με το τι μένει και τι πηγαίνει.

Φτιάξτε ένα τμήμα στο πάνω μέρος της ντουλάπας χρησιμοποιώντας χαρτόνι για να αποθηκεύσετε ξεπερασμένα παιδικά ρούχα που δεν είναι πλέον χρήσιμα, μπορείτε επίσης να τα δωρίσετε σε άτομα που έχουν ανάγκη.

Συνδυάστε ένα ασορτί ρούχο και κρεμάστε τα σε μια κρεμάστρα.

Κρατήστε τα εποχιακά ρούχα που χρησιμοποιεί ενεργά το παιδί σας στο πιο βολικό τμήμα της ντουλάπας όπου είναι εύκολο να τα πιάσετε.

Κρατήστε στην άκρη τα ρούχα που τα παιδιά σας δεν πρόκειται να χρησιμοποιούν συχνά, όπως ρούχα επώνυμων σχεδιαστών στην αχρησιμοποίητη περιοχή στην επάνω πλευρά.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουτιά αποθήκευσης προς όφελός σας. Μπορείτε να προσθέσετε ένα κουτί αποθήκευσης σε συρτάρια ή ντουλάπες για να κρατάτε τα αντικείμενα ξεχωριστά. Είναι ιδανικά για κάλτσες, εσώρουχα, hanky's και άλλα τυχαία αξεσουάρ.

Κρατώντας τις πιτζάμες και άλλα διπλωμένα αντικείμενα κάθετα προσθέτοντας διαχωριστικό, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και δεν θα τα χάσετε ενώ τα πιάνετε.

Κάντε ένα ξεχωριστό τμήμα για να κρατήσετε το ζευγάρι παπούτσια σανδάλια και σαγιονάρες στο τέλος της ντουλάπας.

Το υπόλοιπο μέρος της ντουλάπας μπορεί να καλύψει τα παιχνίδια του παιδιού σας, τα μαλακά παιχνίδια κ.λπ.

Μην ξεχνάτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και πόρτες της ντουλάπας για να δέσετε ζώνη, κασκόλ και λαστιχάκια χρησιμοποιώντας γάντζους.

Μην βιάζεστε σε τίποτα. Αφιερώστε χρόνο για να τακτοποιήσετε όλα τα πράγματα με προσεκτικό τρόπο και σύμφωνα με εσάς και την ευκολία του παιδιού σας, και δείτε ότι έχετε τελειώσει!

Επαγγελματική συμβουλή για να ρυθμίσετε την ντουλάπα του παιδιού σας

Η οργάνωση των ρούχων του παιδιού σας είναι μια μεγάλη δουλειά, ειδικά αν κρατάτε τα ρούχα για να τα δώσετε στο μικρότερο αδερφάκι. Αφιερώστε χρόνο τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο για να ελέγξετε τις ντουλάπες σας και να οργανώσετε τα ρούχα του παιδιού σας .

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να γλιτώσετε την περιττή σπατάλη χρόνου και τα παιδιά σας θα μάθουν επίσης να διατηρούν την ντουλάπα τους οργανωμένη όλη την ώρα. Και αφού ξέρετε ότι θα κοιτάτε κάθε κομμάτι ύφασμα δύο φορές το χρόνο, δεν υπάρχει λόγος να περιπλέκετε το σύστημα ταξινόμησης, επισήμανσης ή οργάνωσης. Διατηρώντας επαφή με κάθε ύφασμα του παιδιού σας, μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα μην τα ξοδεύετε σε άσκοπη επανάληψη ρούχων.

Επίσης, αν ψάχνετε ποιοτικά  παιδικά ρούχα στο διαδίκτυο , ελέγξτε το Celebrito.gr 

Celebrito.gr | Kids Fashion Store

επί Οκτ 10, 2023